Bygga ett liv

Hej allihopa!
Inte så länge sedan jag uppdaterade nu. Men efter förra inlägget kände jag att jag ville försöka bli bättre på att uppdatera. 😀 Jag tänker att jag fortfarande kommer ha denna som en resebolag, även om jag är i Sverige nu. Så ni kan följa min resa med eventuella plugg och karriärer. 😊 
Just nu sitter jag på jobbet, har varit här sedan 12,00 och ska va här till 22 innan det äe dags att köra hem för att varva ner med något avsnitt på tvn innan sängen kallar. Jag trivs faktiskt väldigt bra på nya jobbet, känner mig uppskattad och blir lyft till skyarna tack vare min fd erfarenhet kring vårdyrket. Så roligt om ni frågar mig 😍 Tråkigt att det börjar bli mörkt snabbt och kallare ute. Men vad ska man göra? Får hoppas det blir en mild och snabb vinter. 

Jag ska söka in till utbildning nu till våren, som sjuksköterska. Kom inte in sist. Jag är nervös? Jag vill så gärna börja plugga men är nervös över allt runt omkring. Typ ekonomi, hur dem lägger upp studierna? Kommer jag klara det? Tentor? Osv.
Men jag är väldigt motiverad till att börja läsa ich jag hoppas det håller i sig 😀

Igår när jag kom hem från jobbet och tog mig ett glas vitt, satt jag och funderade på mig själv. Hur jag såg ut osv. När jag gör det brukar det inte sluta så bra. Jag jämför mig alltid med andra och jag vill kunna äta lite vad som helst men med rätt mängd. Jag börjar känna mig pluffsig, trots att jag kör på bra med löpningen. Nu när jag äter annat än tonfisk och ris här hemma, för att vi har så mycket gott i Sverige. Tonfisken här är dock inte lika god som i Spanien 😱

Nåväl, jag önskar att jag slapp viga hela mitt liv åt att tänka på vad jag stoppar i mig. Och kände att jag kunde va nöjd med mig själv även om jag inte är i smalaste laget. 🤷🏼‍♀️ Har alltid haft dessa problemen me tankesättet. Någon som vet hur man kommer ifrån det? För jag vill inte tänka så. 
Det har varit lugnt under en lång period nu, men nu känner jag att det kommer smygandes tillbaka lite då och då. Och jag hatar det! Fytusan.

Har bedövat mitt samvete lite idag iaf, för har gjort situps och armhävningar här på dötiden på jobbet.