Ten thousand voices fill my broken lungs.

Godkväll!
Sitter just nu framför tvn och tänkte att jag skulle uppdaterna här. 
Jag gick av jobbet i måndags och tog mig en powernap för att fortsätta dagen. Sedan träffade jag sofie efter några ärenden på stan. Hon stannade till kvällen och det va mysigt, vi snackade om allt mellan himmel och jord. Det känns så skönt att bara va ibland, och känna att man kan öppna upp sig lite. 
Senare på kvällen träffade jag en saknad & efterlängtad person och vi gick igenom en del som har hänt den senaste tiden & det va väldigt skönt. Vi somnade sedan & tog en välförtjänt sovmorgon innan jag gav mig iväg till Gringelsta för att mata min brors katter. Sedan asade jag mig till gymmet, där blev det ett svettigt pass innan jag mötte upp Sofie för hon skulle handla de sista julklapparna till sin familj. :)
 
Min ända jobbedag denna vecka är julafton. Vilket är ganska skönt efter förra veckans intensiva pass. Julafton kanske ni tänker.. men ja, för mig är det faktiskt inget speciellt direkt. Känner att jag hellre kan jobba än att fira den. Dock ser jag fram emot lite festligheter på juldagen & nyårsafton minsann. Det ska bli riktigt härligt. Förhoppningsvis kommer vi nog bli ett bra gäng. :) Nä, nu tänkte jag nog förflytta mig till sängen och lämna in för idag. Godnatt på er!
 
puss&kram,