Vad är viktigast i livet?

Den frågan kan man ställa sig tusen gånger om. Jag tror att allt är individuellt. Det som ör viktigt för mig kanske inte är lika viktigt för någon annan. Men jaja, godkväll i alla fall! 🤗
 
Jag sitter just nu framför ”house”. Jag gick av jobbet i morse efter ett 24h pass och jobbar inte förens fredag och lördag natt. Så idag har jag storstädat mitt hem, tvättat, handlat mat till Sami och tagit en promenad. Imorgon tänkte jag försöka hitta energin till att gå till gymmet om vädret fortfarande suger, annars vill jag ta en löptur i mina nya pjuks. Sedan ska jag med Madde och Stoffe till Marcus för att kolla in hur det går för honom i ”Kockakademin” som börjar imorgon kl 21,00 på TV3.
 
Jag har egentligen inget viktigt att skriva mer än att jag nog tyvärr inte kommer vara så aktiv här överhuvudtaget på ett tag, jag har börjat skriva ”Dagbok” för mig själv. Mest för att rensa tankarna så jag kan sova på natten. För ibland blir jag stressad av saker och det gör att jag sover dåligt vissa nätter. Jag behöver absolut inte använda den dagligen, utan mer om det är någonting som tynger mig, enligt mig. Det funkar verkligen för mig, jag får lite sinnesro då. Och nej, jag övertänker inte allt i hela världen. Men ibland tänker jag mer på saker som jag inte borde lägga energi på och istället för att gnaga det i huvudet skriver jag ner det i en bok och där får det stanna. Då blir jag av med det helt enkelt.
 
Att tänka på onödiga saker är någonting som jag har levt länge med, men jag hittar olika metoder för att hantera det för detta är mitt ”problem” och ingen annans. Ett problem som definitivt INTE gör mig till en sämre människa. Tvärtom skulle jag vilja säga. Att man är medveten om sina ”brister” gör oss starka och det får oss att göra det hanterbart och vilja lära sig hantera det på bästa sätt. Så om andra har samma ”problem” i perioder borde ni verkligen testa det, jag fick tipset av en bra vän. 
 
Sköt om er, ni vet vart jag finns om ni behöver mig.
Puss&kram 💋