Sol och ledig dag

Hej allihopa!
Igår hade vi salestraining under siestan för att öägga mer fokus på försäljning. Vi håller tummarna för att detta fungerar 😀 Annars var det en lugn och bra dag på jobbet och efteråt avslutade jag dagen med en liten löprunda på 4,5 km. Det är så skönt att varva ner huvudet med lite löpning på kvällarna tycker jag. 
 
Idag har jag varit ledig och tog mig en liten sovmorgon, till 10 ungefär sedan städade jag mitt rum och åt en sen frukost innan jag begav mig till stranden för att lapa lite sol i 4,5 h. Skulle egentligen till Cituadella ikväll för att äta middag med Oona och Lærke men vi tar det på lördag i stället. Ska då även besöka tatueringsstudion där för att se vad min nya ide skulle kosta och eventuellt boka en tid. Va inte oroliga det är inget stort, bara något litet minnesfult 😉 Nu har jag iallafall tagit en lång skönt dusch och har precis uppdaterat Service & Co sidan på FB. Ska nog mest bara ta det lugnt ikväll och eventuellt kanske slänga på en film (det va länge sedan) 😜 
Imorgon är det en lång dag igen med transfer och departure. Jag ska till flygplatsen så jag hoppar på en av de svenska bussarna till Mahons flygplats imorgon och tar emot de nya gästerna. 😀 Solen skiner och tiden bara springer iväg. "Snart" kommer vi få reda på nästa destinations plats också, så ni som tänker komma och besöka mig kan börja planera in era resor 😉 Eventuellt blir det en destination som är billigare än denna ön jag är på just nu. Så ser fram emot att få lite besök. Kanske över nyår? 
Men först och främst ska jag hem en vända och krama alla där hemma. Trycka ner näsan i pälsen på Sami och Isola, hänga med familj och vänner! Ser fram emot det och tiden går ju snabbt så snart är vi där helt enkelt. 
 
Well, jag försöker samla på mig lite färg iallafall så man inte ska se ut som en blekfis när man kommer hem här ifrån. Det börjar synas litegrann men jag har ju inte dem generna så jag kan bli kalas brun men sålänge jag har lite färg så är jag nöjd minsann. 😀 
Nu ska jag vänta på att min tvätt ska bli färdig och sedan lägga mig i sängen för att kolla på film.
 
Uppdaterar snart igen! 
Puss&kram