Det räcker nu, för det finns ingen nåd, empati eller förlåtelse i verkligheten.

Godkväll!
Idag har jag bara ett sånt otroligt sug över att få skriva av mig litegrann för att lätta på trycket i huvudet.
Som många kanske har märkt är jag inte riktigt mig själv, jag är otroligt känslokall, bitter och nere. Det är väldigt tråkigt, men ibland måste det vara okej att inte vara okej. Just nu känner jag mig inte okej invändigt. Jag försöker umgås med mina vänner för att komma på andra tankar och det hjälper. Men ibland går jag sönder inombords, jag har gjort något av det svåraste jag någonsin har gjort, och det är att ta avstånd från en person som betyder otroligt mycket för mig och som har mitt hjärta i förvar. Men samtidigt har jag kommit underfund med att detta måste göras för att kunna gå vidare och leva mitt liv, som denna person inte ville vara en del av. 
 
Det är tufft när det är känslor inblandat, då vi människor inte riktigt kan styra över dessa. Vi kan lära oss att acceptera och bearbeta, för att sedan såsmåningom kunna släppa och gå vidare. Vissa personer fastnar mer än andra och det kan vi inte göra något åt. Jag jobbar för fullt med att kunna lappa ihop mig själv efter detta och jag har kommit en bit på vägen, men jag är långt ifrån hel. Det tar tid och det måste få ta tid, annars kommer det som en smäll i bakhuvudet senare i livet. Det är bara så sorgligt att man inte inser det tidigare, jag har gått sönder 2 gånger under tiden jag har kämpat för att få vara med den personen som jag vill vara med. För att jag tror gott om människor och vet att vi kan förändras om vi bara vill. Jag har rest mig och förlåtit för jag hoppades att en andra chans skulle hjälpa och att det var värt ett försök. Ibland lyckas vi och ibland inte, det är ett mysterium som vi får ta lärdom av senare i livet. Det är jobbigt nu, men det blir bara bättre! Jag har varit här förut, så jag vet hur det blir. Dock är det svårt att inse i nuet, men tiden läker oss.. hur klyschit det än låter så är det ju faktiskt så. 
 
Jag vill lyfta fram mina fantastiska vänner och familj som alltid stöttar mig i mina val och dess konsekvenser. Jag är så otroligt tacksam över er! <3 Ni gör allt värt att kämpa för. Jag älskar er över hela mitt hjärta, då som nu föralltid. 
 
Nu tänker jag blicka framåt för en grym midsommar med Ronja.
 
puss&kram,