Allt jag behöver.

God eftermiddag bloggen! 😎
Jag har nyss avslutat ett större jobb som jag fick ifrån mina kollegor på Service & Co. Så nu är mitt huvud lite grötigt. 

Jag har så mycket i huvudet just nu och det triggar igång min ångest & inte stress. Jag åker om 2 veckor till Menorca! Jag är så jävla nervös men samtidigt så förväntansfull. 🤭 Detta kommer bli början på ett nytt äventyr i mitt liv. Samtidigt som jag är förväntansfull och pirrig är det dumma ta kar som slår mig med. Så som ekonomi, vem ska jag egentligen hyra ut min lägenhet till? - Jag måste ha nån som jag litar på & som inte sviker mig mitt i allt. Sedan mina vänner, jag kommer sakna er allihopa så mycket. Men ni är mer än välkomna att komma ner och hälsa på mig eller ringa på Skype eller FaceTime ♥️ Jag har gått utan jobb i 3 veckor nu, såhär länge har jag aldrig varit utan jobb... så det ska bli skönt att börja jobba igen. Jag hoppas att min blåa uniform klär mig 😉

Dessutom behöver jag få ur mig detta... igen tydligen. Jag är så oändligt trött på folk som ska försöka komma in i mitt liv, för att sedan se mig som en jävla trofé. Vem är du som tror att du kan behandla mig hur som helst för att komma innanför mina trosor? Vem ger dig rätten att spela på mina "känslor"? Vem är du som försöker göra mig till ditt "revir"? Vem fan tror du att du är?! Kan vi inte bara göra såhär. Logga ut, försvinn ifrån jordens yta ett tag TILLS NI VUXIT UPP OCH KAN BETE ER SOM VETTIGT FOLK. 
Sorgligt nog finns det allt för många kvinnor där ute som är rädda för att ifrågasätta & motsäga dessa idioterna. Jag har inga problem med det, för jag lever efter min ideal "hur ska man kunna veta att man gjort fel om ingen berättar det?" Så jag håller inte tyst om saker och hur folk har påverkat mig. Det kanske gör att jag framstår som en bitch? Eller något annat liknande. Men vetni vad? Jag bryr mig inte. Låt mig se ut som det då, för rätt ska fan vara rätt. 

Vi kan göra alla en tjänst... sluta behandla folk illa! Vad är problemet med att prata med varandra? Allt handlar om kommunikation. Kan man inte kommunicera så kommer vi inte långt här i livet. Och alla ni där ute som försöker komma nära mig för en trofé liknande titel... försvinn, väx upp & skaffa ett värdigt liv! 😬😬 För ni är sorgliga.
Sådär nu har vi rett ut detta. 

Jag kommer uppdatera så fort jag landat i Menorca den 5:e Maj, fått mitt rum & träffat mina kollegor. Hoppas ni vill följa med mig på min resa. 🙌🏼
Vi ses. 


(null)