But without the dark we'd never see the stars.

Godkväll!
Sitter just nu nerbäddad i soffan med lite cola zero i näven. Gick av jobbet i morse och har nog aldrig varit så tacksam som då.. eftersom jag mådde som en påse skit. :( Började smyga sig på under eftermiddagen igår och blev värre under kvällen på jobbet. Men jag bet ihop och kämpade mig igenom passet. Dock har jag sjukanmält mig några dagar nu då jag var hos läkaren och han ställde diagnosen infulensa, eller en liknande bakterie. Som satt sig på mina lungor, därav andningssvårigheter och en hemsk hosta. :/ Fick en medicin som jag ska ta innan läggdags, för att kunna sova med hostan osv. Känns som jag har ont i hela kroppen just nu... Jävla mög, har inte tid med detta!!! Får inte anstränga mig på en vecka heller. 
 
Till något positivare.. Hade en otroligt trevlig kväll i lördags hos min bror och Emily, då Zara fyllde 2 år. Mysigt att träffa familjen och syskonen. Det blev god mat och godsaker. Ehm, något annat som jag borde berätta?
Kanske att det närmar sig med flytten och det känns spännande! Ska iväg och köpa en ny säng om 2 veckor ungefär :) & i helgen blir det personalfest på fredag & halloween på lördag! Fullspäckad helg, måtte jag vara bra tills dess. Nu ska jag snart göra mig redo för en date med sängen. Hoppas jag kan sova något inatt iaf :)
 
Nu ska jag krya på mig och bli frisk. Uppdaterar så fort jag orkar.
Puss&kram,