Lördag & på bättringsvägen

God eftermiddag!
Jag ligger just nu på sängen och kollar på orange is the new black. Sista säsongen, suits är jag redan färdig med! 😄 Älskar verkligen den serien. Som ni vet så drabbades jag av bältros här nere på Menorca och har varit isolerad i mitt rum i en vecka typ 🤷🏼‍♀️ kan säga att jag nog aldrig har tänkt så mycket på min framtid som jag gjort under denna veckan och det har gett resultat. 😀 Jag älskar att göra det jag gör, att hjälpa andra människor. Och jag har länge funderat på att börja plugga, men har varit så rädd för att ta det beslutet då jag är rädd för allt ekonomiska osv. Men som mitt medium sa till mig för 3 år sedan "det löser sig, alla oroar sig för det men det finns lösningar" och jag känner väl att det börjar bli dags att ta tag i studierna.

Så jag kommer tacka jag till min nästa destination (beroende på vilken det är) och sedan kommer jag söka in till skola till våren. För jag känner att det är dags nu 😃 Kommer jag in så kommer jag hem tidigare och börjar studera och det känns skönt ☺️ jag är nervös men ändå spänd inför framtiden! 
Tiden springer iväg här nere och jag börjar inse att denna ön snart inte är mitt hem längre, för det är bara högst 6 veckor kvar här nere. Helt galet vad tiden går.

Det som är positivt är att jag får börja jobba igen imorgon!!! Så jag behöver inte vara sängliggandes längre utan kan återgå till vardagen 😃

Nu inväntar jag Oona för en kvällspromenad & ska fortsätta med mitt kaffe och orange is the new black. Vi hörs!

Puss&kram

(null)